onderhoudsbedrijf van binnenraambekleding

VGC 2010 © Clyde  leveringsvoorwaarden | Privacy Policy

Home.Service.Contact.
Home.Service.Contact.
Kerketuinenweg 73
2544 CZ  ‘s-Gravenhage
tel:070-3670229
fax:070-3662978
email: fvdboor@vgc.nl
Vitrage Gordijn Cleaning
070 - 367 02 29 | fvdboor@vgc.nl

Iedereen werkt liever in een frisse omgeving dan in ‘stoffig kantoor’. In de praktijk blijkt dit zelf heel letterlijk zo te zijn. Volgens een recente studie naar het Sick Building Syndrome blijkt ‘muffe lucht’ met 27% een van de belangrijkste werkgerelateerde klachten. Veel organisaties weten dat één procent produktiviteitsverlies al meer kost dan het reinigen van alle werkruimten. Een deel dat veel invloed heeft op de frisheid van de ruimten: de binnenraambekleding.

WAAROM VGC?

Vitrage Gordijn Cleaning is - de naam zegt het al — een echte specialist. Wij beschikken in onze vestiging aan de Kerketuinenweg in Den-Haag over moderne en milieuvriendelijke reiniging's apparatuur, waaronder een ultrasoon lamellen- en jaloezieën reiniger (die het vuil los trilt met geluid). Daarnaast is er een vakkundig reparatie afdeling, want als wij u gordijnen meenemen en er blijkt hier en daar een kleine reparatie nodig te zijn, dan hangen wij ze na reiniging natuurlijk niet gewoon weer op. Even een zoom dicht stikken,een haakje vervangen: u krijgt uw raam- bekleding schoon en in topconditie terug.

WAT IS DE STAAT VAN UW BINNENRAAM BEKLEDING?

Als de staat van uw raam bekleding perfect in orde is, hebt u vast een uitstekend schoonmaakbedrijf, dat de bekleding één à twee keer per jaar geheel verwijdert om het te (laten) reinigen. Maar constateert u vuil afzetting, stof en/of een ‘muffe lucht’,dan is de raam bekleding kennelijk aan een schoonmaakbeurt toe.

 

PRODUCTIEVER EN REPRESENTATIEF

Overigens is het welbevinden van uw collega’s niet de enige redenen om te kiezen voor periodieke reiniging van de raam bekleding. De Arbo-wetgeving stelt hele duidelijke eisen op het gebied van hygiëne Op de werkplek,en ook de representativiteit van uw organisatie is gebaat Bij schone vitrages,overgordijnen, lamellen en jaloezieën.

 

WAT NU? CONTACT MET VGC?

Als u inmiddels overtuigd bent dat uw raam bekleding periodiek gereinigd en onderhouden moet worden,komt Vitrage Gordijn Cleaning graag eens bij u langs voor een oriënterend gesprek. Op basis van een globale eerste meting krijgt u van ons een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

EEN PAAR BELANGRIJKE EXTRAS

Vertrouwelijkheid en betrouwbaarheid zijn overigens terreinen waarop VGC uitblinkt. Wij zijn een bedrijf dat de overige medewerkers zeer zorgvuldig selecteert en instrueert. U kunt er dus volledig op vertrouwen dat uw medewerkers en uw raam bekleding zelf respect vol behandeld worden.

 

HET VERTROUWEN VAN GROTE MERKEN

VGC heeft het volste vertrouwen van onder andere Ploeg Stoffen, Verosol (zonwerende vitrage) en Artimo. Met enkele van deze grote producten hebben wij onderzoek gedaan naar de optimale reiniging's vorm voor hun kostbare producten. Zo ontwikkelden wij in samenwerking met Verosol een aparte behandeling voor vitrage met een zonwerend en isolerende aluminium-laag.

Reiniging en onderhoud van TL-armaturen. >>